TIP! Undvik att ge din valp bordsrester. Din hund kommer ständigt att be om mat när du äter och kommer inte att vara hungrig när det är dags att mata den.

Fördriva tiden dess’ stor till utställning din hund ömheten, du borde inte’ kyssa dem. Fördriva tiden den här slarvig kyss maj bli söt, bli medveten så pass din hund’ mun är apt till vara krypande med germs och bacteria. Dogs are always getting into garbage, drink from places like the toilet, and they clean their bodies with their tongues. Det är bara en myt att din hunds mun är precis som, eller renare, än din. Det är inte nödvändigtvis sant.

Din Hund

TIP! Prata med din veterinär om hur mycket mat din hund ska äta varje dag. Beloppen på etiketten kanske inte gäller i din hunds situation.

Alltid har din hund på en koppel när han ‘ bort din egendom. Allting kanna hända, orsaker din hund till springa bort eller få i en slagsmål med annan hund eller jämn folk. Förstå så pass någon skada din hund anledningarna till annan folk och deras sällskaps djur är din ansvaret, så du behov till alltid använda försiktigheten när bort din egendom.

TIP! Vissa människor tror att det är nödvändigt att bada en hund ofta. Sanningen är att om inte din hund kommer in i något för att bli smutsig, behöver de bara badas en gång varannan till var fjärde månad.

Det är en bra idé att använda hand signaler när du försöker träna din hund, istället för att bara förlita sig på verbala kommandon. Din hund makt lära sig befallningen mer lätt användande den här metod. Associera alltid det talade kommandot och handgesten först och välj det system som fungerar bäst senare.

Typ Av

TIP!

Låt din livsstil diktera vilken typ av hund du adopterar eller köper. Om du till exempel är jägare kanske en retriever är hunden för dig. Å andra sidan, om du är den typ av person som sitter hemma, behöver du en mindre ras som kommer att njuta av att slappa med dig. När du hittar den perfekta matchningen blir ni båda lyckligare!

TIP! Hundar behöver mycket uppmärksamhet dagligen. Om du har svårt att få tid för din hund kommer du snart att märka att det finns beteendeproblem som inte fanns där tidigare.

Du vill inte köpa fynd hundmat. De märken som är billigare har faktiskt massor av tillsatser, konserveringsmedel och andra skadliga ingredienser som kan äventyra din hunds hälsa. Du kan få en lista över veterinärrekommenderade livsmedel från din veterinär eller från djurförespråkande grupper eller konsumentmedvetenhetsgrupper. Din hund kommer att tacka dig för att du matar honom en bättre mat.

TIP! Se till att din låt din hund vet att du älskar honom. Som är fallet med de flesta sakerna i livet, ägarna ofta ägna mer uppmärksamhet åt dåligt uppförande än det goda.

Trimma allt hår som omger hundens tassar så att det inte blir mattat. Innan du trimmar den, använd en borste för att få den så rak som möjligt. Om detta skrämmer dig, låt en professionell göra det.

TIP!

Se till att din hund kommer tillbaka genom att placera någon typ av identifikation på dem. Det är en bra idé att passa din hund med en robust krage utrustad med ID-taggar. Se till att ett aktuellt telefonnummer och hundens namn finns med på etiketten. En annan god sak till gör skulle bli till har en mikro–flisa placera i din hund.

TIP! Innan du ger dig ut på en rolig dag i solen med din hund, badda ett litet solskydd på honom! Hundar kan få mycket allvarliga brännskador på näsan och insidan av öronen, så inkludera honom i din solskyddsregim. Se bara till att det inte finns zink eller PABA i produkten du använder.

Var politiskt aktiv på uppdrag av din pooch! Lokal lagstiftning som kan begränsa eller reglera hundar och deras ägares rättigheter kan finnas på bordet. Det resulterar ofta från en dåligan avel eller dåligan förföljer. Du bör alltid ringa myndigheterna.

TIP!

När din hund har en badrum olycka på golvet, se till att grundligt rengöra området. Använd några professionella styrka städare och en bra lukt remover som fungerar. Om du inte städa upp röran tillräckligt bra, din hund kan bara gå igen på samma plats.