TIP! Var försiktig med din hund runt julen, många faror lurar strax under festlig stämning. Till exempel är elektriska ackord vanligt vis strödda om under semestern, och hundar ofta tugga dem, vilket skapar en elektrisk fara.

Om din hund är komme längs på en familj semester, hålla en avbilda av honom händig eller ta en användande din telefonerna. Om han går vilse, har du en ny bild som du omedelbart kan komma åt för att skriva ut “Lost” flyers.

Din Hund

TIP! När du tränar din valp eller hund, hålla sessioner kort! Experter säger att en hund har uppmärksamhet span av ett litet barn, ibland mindre, och att längre sessioner faktiskt kommer att orsaka honom att glömma allt du har lärt tillsammans. Använd positiv förstärkning och begränsa dina träningspass till högst 15 minuter.

Öva din träningsplan för din valp nära ditt hem. Undvik att träna din hund där många människor är närvarande. Detta kommer att göra det svårare för din hund att vara uppmärksam.

TIP!

Var noga med att visa din hund mycket beröm och kärlek när de gör något bra. Få din hund att förstå att du är nöjd med beteendet och förvänta dig att se det igen. Din hund kommer snart att förstå att gott beteende belönas med beröm.

TIP!

Rawhide trakteringen är bättre för din hund än verklig kött bena. Riktiga ben kan chip och fragment kan fastna i munnen eller mag-tarmkanalen. Rawhide ben är testade och veterinär godkänd, och de kan gynna din hunds tänder och tandkött också. Behandla din hund till en regelbunden.

TIP!

Se till att du följer veterinärens instruktioner när det gäller mediciner och särskilda vårdkrav. Din hund kan hata att bära en kon, men det ordineras av goda skäl. Veterinärer är proffs som har erfarenhet av att hantera din situation.

Vilka Hälsoproblem

TIP!

Lär dig vilka hälsoproblem som är mest typiska för din hundras. Ta reda på vilka hälsoproblem du kan förvänta dig och lär dig hur du förhindrar de som din hund är benägen att utveckla. Se också vilka råd veterinären har när det gäller att hjälpa din hund att övervinna rasansvar.

TIP!

Du behov till göra säker om din kvinno-hund är inte fästad och är i hetta så pass hon icke ‘ komma i kontakt med en mansperson hund så hon er inte bli gravid. Manliga hundar från så långt som 5 miles away kan plocka upp doften. Din hund kunde komma in i slagsmål med annan hund eller bli gravid.

TIP! Känn symptomen på uttorkning hos din hund, eftersom det är en vanlig sjukdom som kan vara farlig. Särskilt under varma torra sommarmånader kan din hund flämta för mycket och uppleva en förlust av hudens elasticitet.

Kom ihåg uttrycket “För många kockar förstör soppan” när du tränar din hund. Människor har olika sätt att göra saker och att ha flera befälhavare kan förvirra din hund. Utse en person som ska ansvara för träningen och låt andra förstärka allt hunden lär sig genom att följa samma regler och respektera processen.

TIP! När utbildning din hund, alltid göra säker så pass du gå in en rum framför Tillåt hunden till. Detta är viktigt eftersom det är en uppenbar form av dominans som din hund kommer att förstå.

Hundar behöver inte nödvändigtvis vitamintillskott som människor. Ge inte din hund extra vitaminer om han äter en välbalanserad kost. Du kan orsaka skador på din hunds leder, ben och cirkulationssystem med överdrivna vitaminer. Du bör fråga din veterinär om du inte är säker på vad du ska göra.