TIP! Om kostnaden för din hund ‘ hög-kvalitet mat är en börda för din familj, lag upp med en annan en och köpa i bulk. Den stora-namn djur butikskedjor erbjuder topprankade namn i sällskapsdjur köket till en betydande rabatt när de köps i större kvantiteter.

Din hund kan inte tala, så du måste tolka icke-verbala signaler. Om din hund synes tveksam när möten en annan person eller hund, inte styrka dem till samspela. Detta kan orsaka en människa eller den andra hund att få lite. Följ din hunds kroppsspråk.

TIP! Mycket lik folk i Förenta staternas, många hund är övervikt. Att ha några extra pounds på deras ram kan leda till ett antal hälsoproblem, som cancer eller diabetes.

Det är en bra idé att använda hand signaler när du försöker träna din hund, istället för att bara förlita sig på verbala kommandon. Din hund makt lära sig befallningen mer lätt användande den här metod. Associera alltid det talade kommandot och handgesten först och välj det system som fungerar bäst senare.

TIP! När du tränar din valp eller hund, hålla sessioner kort! Experter säger att en hund har uppmärksamhet span av ett litet barn, ibland mindre, och att längre sessioner faktiskt kommer att orsaka honom att glömma allt du har lärt tillsammans. Använd positiv förstärkning och begränsa dina träningspass till högst 15 minuter.

Du vill inte köpa fynd hundmat. De märken som är billigare har faktiskt massor av tillsatser, konserveringsmedel och andra skadliga ingredienser som kan äventyra din hunds hälsa. Du kan få en lista över veterinärrekommenderade livsmedel från din veterinär eller från djurförespråkande grupper eller konsumentmedvetenhetsgrupper. Din hund kommer att tacka dig för att du matar honom en bättre mat.

TIP!

Trimma allt hår som omger hundens tassar så att det inte blir mattat. Innan du trimmar den, använd en borste för att få den så rak som möjligt. Om detta skrämmer dig, låt en professionell göra det.

TIP! Var beredd på naturkatastrofer som också påverkar din hund. Har en nödlägen tillförsel av vatten och mat för honom och veta på förhand om din lokal skydd för folk vilja tillåta sällskapsdjur insida.

Se till att du följer veterinärens instruktioner när det gäller mediciner och särskilda vårdkrav. Din hund kan hata att bära en kon, men det ordineras av goda skäl. Veterinärer är proffs som har erfarenhet av att hantera din situation.

Vilka Hälsoproblem

TIP! Om du föder upp din hund, gör det ansvarsfullt. Den AKC råder alla ägare av renrasiga hundar att göra en ansträngning för att främja rasen och kassera alla andra motiv, såsom pengar eller experiment.

Lär dig vilka hälsoproblem som är mest typiska för din hundras. Ta reda på vilka hälsoproblem du kan förvänta dig och lär dig hur du förhindrar de som din hund är benägen att utveckla. Se också vilka råd veterinären har när det gäller att hjälpa din hund att övervinna rasansvar.

TIP! Om du är en mycket entusiastisk ägare av en renrasiga hund, gå med i din lokala AKC. De är en aktiv social grupp där du kan dela din kärlek till din hund, lära sig mycket och få nya vänner också.

Var politiskt aktiv på uppdrag av din pooch! Lokal lagstiftning som kan begränsa eller reglera hundar och deras ägares rättigheter kan finnas på bordet. Det resulterar ofta från en dåligan avel eller dåligan förföljer. Du bör alltid ringa myndigheterna.

Din Hund

TIP!

Kom ihåg uttrycket “För många kockar förstör soppan” när du tränar din hund. Människor har olika sätt att göra saker och att ha flera befälhavare kan förvirra din hund. Utse en person som ska ansvara för träningen och låt andra förstärka allt hunden lär sig genom att följa samma regler och respektera processen.

TIP! Om du er för sökande till undervisa din hund något grund-befallningen, en av din första en skulle bli en kalla tillbaka. Envar bristen deras hund till återvända till dem när alarmerat för.

Hundar kan vara bra husdjur. Allteftersom din kunskap ökar kommer din relation med hunden säkert att förbättras. Denna artikel delade en hel del information, och du bör tillämpa den på ditt liv. Du kommer att få en bästa vän.