TIP! Du borde bara försök till undervisa din hund en ny befalla under var bildning session. Afton om du tänka din hund är god på plockande upp på sakerna och vilja har nej utsläppen med så pass, den er mycket mindre förvirrande för du och honom om du focusen på rättvis en sak i en tid.

Undvik att trycka på honom saker som din hund ogillar. Om du köper en godbit som din hund inte verkar gilla, prova bara ett annat märke snarare än att få honom att äta. Du måste ta reda på vad din hund gör och inte gillar.

TIP! Rawhide trakteringen är bättre för din hund än verklig kött bena. Riktiga ben kan chip och fragment kan fastna i munnen eller mag-tarmkanalen.

Gav din hund en god borste var dag vilja absolut gör mer än sänka deras belopp av shedding. Borsta varje dag kommer också att bidra till att ge dem en vacker, glänsande päls. Den borste rörelse vilja fördela oljan igenom hunden ‘ päls.

Din Hund

TIP! Om du inte har någon öron renare lösning på sidan, kan du använda en baby torka istället. Helt enkelt Linda den runt spetsen av fingret och torka insidan av örat yta.

Undervisa din hund det rätta sättet att gå med koppel. Din hund skulle veta hur till klack och inte bakom du eller framför dig. Detta håller dig och din hund säker när du går. Att förstå det kommandot är bra, även om du väljer att fortfarande gå med ett löst koppel med jämna mellanrum.

TIP! Se till att du följer veterinärens instruktioner när det gäller mediciner och särskilda vårdkrav. Din hund kan hata att bära en kon, men det ordineras av goda skäl.

Även om du söker en ren uppfödda djur, bör du inte förbise pundet. Massor av hundägare ta djur till pundet när de inte kan ta hand om dem längre. Ring pundet för att se vad de har tillgängliga. Du kommer att rädda ett liv.

Att Du

TIP! Komma till din veterinär regelbundet. Din hund behöver en årlig checkup och provande för heartworm, och den vet kanna till resten så pass din hund har har all nödvändig vaccinering.

Innan du antar en hund, se till att ge frågan noggrant övervägande. Där er en lott så pass kommer med hund egendomsrätt och en kanna snabbt falla för möta av en förtjusande hundvalp. Ta dig tid att överväga allt först så att du kan vara säker på att du är kapabel att hantera allt.

TIP!

Du bör inte alltid använda samma belöningar när du tränar din hund. Ta reda på vad som motiverar din hund att prestera bra. Använd mat som en positiv belöning när du börjar. Om din hund är leksaksdriven kan korta spel vara en bra belöning. Klappa din hund om det är något han tycker om.